Saturday, September 2, 2017

LAUPÄEV, 12. AUGUST 2017

TAKOS SK KARIKAS IV 

See SK võistlus tuli meil teha olukorras, kus Iti oli veel jooksuaja lõppfaasis, mis tähendas, et oleme oma klassis viimane võistluspaar. Võistluspäeval selgus, et ühel koeral on veel jooksuaeg alanud, seega meie kaks jäime päeva lõpetama. Registreerunud oli 7 võistluspaari, mis tähendas, et meil tuleb üsna pikk ooteaeg. Õnneks oli võimalus, et Jüri tõi koera alles oma võistlusklassi alguseks kohale. Ilm oli kuidagi vahelduv: kord lõõmav päike ja tohutu palavus, siis aga veidi tagasihoidlikum pilve tagant piilumine ja mõnus tuuleiil. Meie õnneks, kui nii võib öelda, jäi 2 võistluspaari tulemata, seega lühenes ka ooteaeg. Platsile mineku hetkeks otsustas päike taas oma kuldseid kiiri sirutada ja levitada palavust üle kogu platsi. 

Tänase võistluse kohtunik oli Pirkko Bellaoui Soomest, kes on väga soe ja positiivne inimene, tema all on super võistelda. Liikumisjuhiks oli Aet leemet, kelle jaoks oli see debüüt antud ametis. Ka Aet sai suurepäraselt oma ülesannetega hakkama - aitäh.

Võtted olid jagatud kolme ossa, s.t., et Uwe võte oli järjest kõigile võistlejatele, v.a. arvatud meie kaks, meile tehti pärast kõik uuesti.

Sellel võistlusel palusin teha Itist pilte võistlushoos, sest videosid on meil küllaga, kuid ilusaid pilte sooritustest on vähe.

Nüüd siis meie sooritustest järjekorras.

1. UWE - 9p.
Iti sai kõigega päris kenasti hakkama, ei oskagi öelda, mis tingis ühe punkti kaotamise. Kas oli veidi halb peatumise asend või nägi kohtunik midagi muud?











2. Z skeem - 6p.
Oh hoo, taas eksimus istu peatusega - Iti lihtsalt ei istunud ja sinna me punktid ka kadusid.











3. Juurdekutsumine - 10p.
Siin oli Iti sõiduvees ja tegi oma supersoorituse.





4. Suunatud edasi saatmine + ruut - 9p.
Väga ilus sooritus, eriti rahul olen edasi saatmisega ja jooksmisega ruutu. Punkti kaotasime vast sellest, et neiu peatus ei ole päris kohene, anna üsna vara käskluse ja siis neiu veel liigub edasi.







5. Kaugjuhtimine - 9,5p.
Taas oli Iti sõiduvees ja tegi imeilusa soorituse.





6. Eseme äratundmine - 10p.
No tubli tüdruk, sellise palavusega suudad teha just nii nagu peab - SUPER!




7. Kõrvalkõnd - 9p.
Päeva parima üllatus - meie suvetöö on kandnud vilja! Aitäh Iti - sa oled parima!






8. Suunatud toomine - 9,5p.
Aimatav viltu istumine võtte lõpus röövis pool punkti. Muus osas aga perfektne sooritus.





See oli individuaalvõtete viimane sooritus jäid veel püsivõtted.

9.-10. Püsiistumine - 10p., püsilamamine - 9,5p.
Siin oli kõik korras ja veidi kõhklusega ootasin teist osa. On siin meil vahel arusaamatusi. iti jäi taas LJ vaatama, kuid õnneks kuulis minu käsku ja läks lamama aimatava viivitusega.

Palav oli, kuid hakkama saime ja veel päris hästi, sest kogusime 292,5p. , mis tagas meile ka klassi võidu. Iti - sa oled tõesti kullatükk, mul on sinu üle nii hea meel ja aitäh, et sa oled kõik õpetussõnad kenasti meelde jätnud.


No comments:

Post a Comment