Saturday, October 28, 2017

LAUPÄEV, 28. OKTOOBER 2017



TAKO SK Karikas VI

No oli vast täna päev – unustamatu, uskumatu, jumalik! Kallis Rika – suured, suured tänud SULLE selle kõige eest! 


Rikale oli tänane võistlus märkimisväärse tähendusega - see oli hüvastijätt aktiivse koeraspordiga. Agilityga sai lõpparve tehtud juba pea poolteist aastat tagasi, täna jõudis finišisse ka Rika SK karjäär, millele sai alustala pandud 12.01.2008, kui ta astus esimest korda võistlusplatsile algklassis. Oma suurepärase debüüdiga (190,5p.) andis ta teada kogu maailmale, et siit ma tulen  ja jätke mind meelde! Ja ka täna, oma viimasel etteastel, oli Rika võrratu võites klassi 284,5 punktiga. Juba peagi täitub Rikal 11 aastat, kuid oma sära ja energiaga teeb ta oma sooritused nagu oleks tegu poole noorema koeraga. Rika SK karjäär algas ja lõppes imeilusate sooritustega. Aitäh sulle, mu KALLIS SÕBER, nende imeliste aastate eest, mil koos oleme naernud ja nutnud ja ikka aina edasi läinud. Nüüd on aeg puhata ja palli lihtsalt niisama enda rõõmuks taga ajada.

Veidi kommentaare tänasele võistlusele. Oma klassis astus Rika platsile kolmandana. Võistlus algas kõigile osalejatel UWE võttega ning seejärel jätkus standardjärjekorras, püsivõtted olid lõpus.

1. UWE – 8,5p.
Vanameistri võimetele vastav sooritus, ei saa öelda ühtegi kriitilist märkust – püüdlik, viimseni viimistletud sooritus.

2. Kõrvalkõnd – 7,5p.
No nii püüdlik ja korralik kõrvalkõnd. Olen igati rahul vanameistri pingutustega.

3. Z skeem – 9.p.
Imeilusad asendid ja ka kõrvalkõnd oli päris tubli.

4. Juurdekutsumine – 8,5p.
Taas nii püüdlik ja tore sooritus. Ehk asendite puhtus jättis veidi soovida, vast veidi madalad, kuid ikkagi väga hästi tehtud. Rika suutis suurepäraselt hakkama saada kiirete stoppimistega. Tubli tüdruk!

5. Ruutu saatmine – 9,5p.
No sõnu pole, imeilus, võrratu sooritus. Kiirus, tahe, innukus jne. Kõik olid omal kohal.

6. Suunatud toomine – 8p.
Rikale väga omane sooritus. Tohutu energia ja tahe kõike teha. Ja see imeline tagasi kaar pärast hantli haaramist. Jah, kohtunikud ei pea sellest lugu, kuid vaatemänguliselt imeilus vaatepilt.

7. Eseme äratundmine – 10p.
Kas tõesti? Rika, kallikene – sa said hakkama ja veel kuidas? See oli tõesline meistriteos.

8. Kaugjuhtimine – 9p.
Tubli, tubli, tubli!

9. Püsiistumine – 10p.
Olen sõnatu!

10. Püsilamamine – 9,5p.
Väikene võpatus kõrval oleva käsu peale ning väike viltune asend lõpus.

No comments:

Post a Comment