Sunday, December 17, 2017

PÜHAPÄEV, 17. DETSEMBER 2017

EKL AASTAKOER 2017

Täna toimus Gala Show "Champion of Champions 2017" ja konkursi "Aasta Koer 2017" nominentide autasustamisele pühendatud Eesti Kennelliidu pidulik vastuvõtt Lillepaviljonis. Glamuurses ja säravas õhkkonnas jagati auhindu 2017.aastal heade tulemustega silma paistnud koertele ja koerajuhtidele nii näituse- kui spordivallas. Sõnakuulelikkuse kategoorias jõudsid minu kaks sõpra mõlemad esikolmikusse: Itile kuulus 1. koht ning Rikale 3. koht. Tänane autasu oli Rika sportlaskarjääri viimane ja see oli igati väljateenitud autasu. Olen väga tänulik saatusele, kes on minu elu rikastanud nii imeliste koertega. Suured tänud meie kasvatajatele Riitta Jantunen-Korrile ja Pekka Korrile, tänu kellele mul need imelised koerad on ja kes on mind usaldanud.
Palju õnne ka Ege Taliarule (2. koht) ja Viktoria Lumbele (4.koht) tublide tulemuste eest sõnakuulelikkuses.





Rika on koer, keda võib julgelt nimetada „Eesti sõnakuulelikkuse GRAND OLD LADY”. Väga paljud peavad Rikat „Eesti sõnakuulelikkuse LEGENDIKS”. 11. aasta jooksul on sõnakuulelikkuses väga palju tegusid tehtud ja nüüd on Rikal aeg jääda auga väljateenitud puhkusele.


Iti on alles oma sõnakuulelikkuse teekonna alguses võttes SK teatepulga Rikalt üle ja olles vaid 3,5 aastane, on ta suutnud ennast sõnakuulelikkuse maastikul juba märgatavaks teha. 



No comments:

Post a Comment