Saturday, April 14, 2018

LAUPÄEV, 14. APRILL 2018

AG MM meeskonna toetusvõistlus
Imeilus kevadpäev: sooja ja päikest kuhjaga. Mida enamat tahta, et minna osalema agility võistlustele ja sellega toetada Eesti AG MMi meeskonda. Ega meil suuri ootuseid ja eesmärke olnud. Eesmärgiks oli vaid – veeta üks tore kevadpäev ning lisaks joosta ka mõned rajad ning tuletada meelde kui tore see kõik on. Kuid võistluspäeva lõpuks jõudis kohale teadmine, et siin elus on kõik võimalik. Nimelt oleme me tasapisi hakanud oma kontakte ringi tegema või õigemini teist varianti juurde õppima, s.t., et teatud juhtudel võib koer kontaktidelt maha joosta mitte ei pea peatuma. Kuna meie peatumisega kontaktid ei võimaldanud meil puhta rajaga neljandast kohast kõrgemale tõusta, siis tuli midagi ette võtta. Ja tulemus oli juba esimesel võistlusel olemas – nüüd olime oma kiirusega juba konkurentsis ja esimene samm EST AG CH tiitli suunas tehtud.

Esimesena tuli joosta hüpperada, kus minule suureks üllatuseks jooksis Iti rõngast mööda, no ja peale seda lagunes meie koostöö, mille tulemuseks loomulikult DSQ.



Teiseks tuli rinda pista agility rajaga. Meie koostöö sujus imeilusti , kuid kahjuks poomilt tuli eemalduda külgsuunas ja tahtsin veidi edumaad saada, sest peale poomi teine tõke tuli tagant võtta ning tulemuseks ilus graatsiline õhulend poomilt.



Kolmandal rajal, mis oli samuti agility rada, oli ka väikeseid arusaamatusi, kuid need suutsime päästa ja oh üllatust – me tulime oma tulemusega esimesel kohale ja isegi väike peatus poomil ei kõigutanud meie tulemust.

No mida rohkemat me oleks osanud tahta! Ilus kevadpäev sai kroonitud imeilusa võiduga. Oi sa mu väike sõstrasilm - mul on nii hea meel sinu ja loomulikult meie mõlema üle.

No comments:

Post a Comment