Tuesday, May 9, 2023

PÜHAPÄEV, 07. MAI 2023

 SK PÕLVAS

 


Üle aasta on sellest, kui viimati Põlvas, Mammastes võistlesime. Ja kuidagi on traditsiooniks saanud, et igal kevadel osaleme Kagu Eesti Kennelklubi korraldatavatel SK võistlustel. Sel aastal aga kahjuks pidi Iti pealtvaatajaks jääma möödunud aasta lõpus saadud raske vigastuse tõttu, millest ta alles taastub. Kuid oleme lootusrikkad ja usun, et aasta teise pooles näeme ka Itit taas võistlusplatsil hoolimata sellest, et ta on juba 9 aastane. tema enda meelest on tal vanust ehk 3-4 aastat.

No ja nii me siis olimegi kirjas Mi-Miga, kellega üritasime Iti jälgedes käia (võitis ju eelmisel aastal Iti selle võistluse ja Mi-Mi oli teine). Osalejaid oli meie klasis kaheksa, kuid kohapeal selgus, et läti võistleja ei osale.Kohtunikuks Karin Lassmann. Meie järjekorra number oli 6, kuid nüüd, kui lätlast ei olnud, siis 5. 

Platsil juhtus kõike, kuid õnneks ühtegi 0 tulemusega võtet ei sattunud. Alustasime individuaalvõtetega ja püsivused olid lõpus.

1. UWE - 9p.

Iseenesest väga ilus sooritus, kuid aimatavalt oli näha, et pärast ringi jooksmist võttis kiirust vähemaks nagu ootaks peatumist. Kuid see oli nii aimatav, et seda oskas näha ainult kogenenud silm. Ja lõpus võiks tulla veidi kaugemale põhiasendisse, jääb veidi liiga taha.

2. Eseme äratundmine - 10p.

Uskumatult ilus sooritus. Oleme pikalt maadelnud sellega, et tagasitulek on teise kiirusega kui minek, kuid täna oli kõik täiuslik👍

3. Kaugjuhtimine - 10p.

Imeline sooritus. No kui norida, siis veidi võiks olla särtsakam, kuid hoolikalt ja puhtalt. Isegi lõpus põhiasend oli täna suurepärane (viimaste strennides tegi ta seda väga kahtlevalt ja aeglaselt)💪

4. Kõrvalkõnd - 7,5p.

Vot siin oli tagasilöök. Mi-Mi kõrvalkõnd on tegelikult väga ilus, kuid näed mingid vead suudavad ikka sisse tulla. Külgsammud oleksid võinud olla paremad ning kohapeal vasakpöördel ei võtnud neiu põhiasendit. Kuid muus osas olen kõrvalkõnniga väga rahul.

5. Liikumiselt peatumised - 9,5p. 

Need olid ilusad.

6. Suunatud toomine - 6p.

Vot seda oli karta, taas jooksis viltu ja seda on ta teinud viimastes trennides pidevalt. Ei oska arvata, mis on juhtunud. Jooksis paremale viltu ja tuua oli vaja keskmine hantel. Andsin "apport" käsu, kuid n eiu läks vasakut hantlit tooma. Sain ta pidama ja õnneks keeras nii, et andsin käsu "hantel" ja nüüd sai kenasti hakkama. Kuid vead olid tehtud ja see kajastus ka punktides.

7. Ruudu võte - 10p. 

No see oli küll supersooritus👏👏👏

8. Juurdekutsumine - 6,5p.

No nii ja see on hetkel meie komistuskivi. Ma ei saa aru, miks ta võistlustel tuleb aeglaselt ja ennetab peatuseid. ma trennis ei peata teda kunagi, aga ometi teab ta, et tulevad peatumised ja ennetab neid😓

9. -10. Püsivused

Püsiistumine - 10p.

Püsilamamine ja juurdekutsumine 9p.

Taas tuli veidi aeglaselt.

Silmanurgast nägin ka teiste sooritusi vilksamisi, kuid otseselt neid ei jälginud. Kuid sooritused, mid nägin, olid kõik väga heade hinnetega. Ja olin valmis, et ju me kõige kõrgemat kohta ei saa.

Autasustamisel kutsuti ridamisi võistlejaid välja ja siis selgus, et paljudel oli olnud ebaõnnestumisi. Järele olid jäänud kolm viimast. Naima, Regina ka meie. Kolmandale kohale kutsuti Naima ja nüüd saabus tõehetk. teisel kohale kutsuti Regina. Ma tõesti ei osanud arvatagi, et me selliste vigadega selle võistluse võidame😵, kuid meti just nii see juhtus.

Meie lõpptulemuseks tuli 279,5p., mis on tõesti päris kõrge punktisumma. Meid päästsid võtted, mille eest saime 10p., sest need sattusid olema koefitsendiga 4.

 


Oi Mi-Mi, sa ei oska ette kujutadagi, kui õnnelik emme on. Jah meil oli vigu ja nendega me MM-le minna ei saa, me peame tegema nüüd tohutult tööd, et need vead oleksid olemata. 💓MI-Mi kallike💓 - kas sa oled  minuga nõus ja me saame hakkama💓💓💓


No comments:

Post a Comment