Wednesday, January 12, 2011

TEISIPÄEV, 11. JAANUAR 2011

Trennide päev.

Sõnakuulelikkuse treening.

Sõnakuulelikkuses olid meil täna kaaslasteks Winni, Rei ja Gelo.

1. Kõrvalkõnd IDARI koonuste vahel.
Sveta oli meile abiks ja võttis kõik videosse ning käsutas ka veel samal ajal. Sveta käskudele ei reageerinud Rika üldse, kuid need koonused??? Mis on nuhtluseks, see on ikka nuhtluseks. Algul ei sujunud kõrvalkõnd kohe üldse, Rika üritas kogu aeg olla stardivalmis, et nüüd tuleb peatus. Kuid mida kauem tegime, seda paremaks muutus ka kõrvalkõnd.

2. IDARI asendites püsimine.
No need sooritused olid lausa medalit väärivad. Sveta tegi IDARI kõrval Winnile metallhantli viskamist ja Rika oli täpselt samal küljel seismas. No oli vast raske ja sellega päris hästi hakkama ei saanudki. Seejärel viisin ta teise serva ja võtsin abivahendid kasutusele. Nüüd hakaks asi toimima ja varsti ei lasknud tüdruk ennast pea üldse häirida.

3. Liikumiselt peatumised.
Neid teeme ilma koonusteta. Kõik asendid ei olnud küll päris õnnestunud, kuid vähemalt 50% olid ilusad asendid. Asendi võtmine on kiire, kuid asend ise kipub viltu jääma.

4. Kannatuse proovile panek.
Ruut oli maas ja Rikale ütlesin, et tuleb ruudu võte. Kuid eesmärk oli saada korralik märk ja mitte ruutu saatmine. Paaril korral läks ikka õnge ja tõmbles, kui Sveta ütles "käsk", kuid enamus kordi õnnestus ilus märk. Muidu pallipreemia, viimasel korral ka ruutu saatmine. Ruut oli taas väga ilus.

5. Kaugjuhtimine.
Põhirõhk oli lõpus põhiasenditel. Kaugjuhtimine 5m ja 15m pealt, mõned asendivahetused, mis olid ilusad ja seejärel põhiasendisse võtt. Saime päris ilusad asendid.

6. Püsiistumine.
See oli super vaatamata sellele, et selja taga käis agility treening.

7. Eseme äratundmine.
Esimesel korral taas sissejooks, teisel korral ilus ja puhas töö. Tagasi toomine kiiruse peale.

8. Püsilamamine.
Korras.

Agility individuaalne treening.




No comments:

Post a Comment