Sunday, December 11, 2011

LAUPÄEV, 10. DETSEMBER 2011

TAKO JÕULUPIDU

TAKO SK Aastakoer 2011

EST SK CH, FI TVA, DK OB CH, EST AG CH, SK Eesti Meister 2008, 2009, 2010, 2011, Tending Eagle-Eyed/Rika



Juba neljas aasta järjest on Rika pärjatud TAKO SK aastakoera tiitliga. Sel aastal saavutasid teise koha Marika ja Kaspar ning kolmanda koha Helena ja Roxi.


Kõik tulemused SIIN:

TAKO AG Aastakoera tiitli pälvisid Livika ja Piko.


Aastakoera auhinnad jagati sel aastal TAKO Jõulupeol, mis toimus Murastes SKA Politsei- ja Piirivalvekolledži Teenistuskoerte Koolituskeskuses. Kohale oli tulnud tore seltskond ja kes koju jäid, need võivad ainult tagantjärgi kadedat meelt tunda. Õhtu ja seltskond olid väga mõnusad.










Nagu alati on jõulutoidud võrratud:


Pärast mõnusat söömaaega ja auhindade jagamist oli aeg sauna minna. Saunamõnudele andis vürtsi uhke bassein, kus sai lausa ujuda!


Ja et jõulutoitudega liiga mitte teha, siis sai sauna- ja basseinimõnusid nautida mitmel korral.

TAKO oli seekord korraldanud asjad nii, et piduliste kohale toimetamiseks ja koju viimiseks oli tellitud väike 19 kohaline buss. Tänu sellele said enamus peolisi nautida õhtut täiel rinnal. Üle pika aja üks tore ühine üritus. Selliseid üritusi võiks olla rohkem, kui vaid see organiseerimine ei oleks nii vaevarikas. Kuid sel korral tänu Leeleti, Kristina, Viktoria ja Priidu aktiivsele eestvedamisele sujus kõik kenasti. Suur tänu teile.

No comments:

Post a Comment