Saturday, May 21, 2022

LAUPÄEV, 21. MAI 2022

 TAKO SK võistlus

Kuna nüüd osalen võistlustel tavaliselt kahe koeraga, siis ka kaks erinevat postitust, sest mõlemat koera tuleb ju kiita.

Täna oli neljas kord, kui Mi-Mi osales SK3 klassis. Tulemuseks 266,5p., I järk ja 2. koht. Seega juba teine I järk on käes. Seekord pidi Mi-Mi alla vanduma emme Iti oskustele.

Mi-Mi oli oma klassis esimene. Tundus, et seekord ei olnud kontakt koeraga kõige parem, aga tegime oma sooritused ja sedakorda ilma ühegi nullita.

1. Edasi saatmine + ruut – 9p.

Minuarust oli üsna täiuslik, kuid loomulikult ei näinud ma kõrvale tulemist, kõrvalkõndi ja lõpus põhiasendit. Edasi saatmisel jooksis veidi vasakusse serva, kuid jäi kenasti ringi sisse. Ruutu minek imeline, peatus ja lamama minek samuti imelised.

2. Liikumiselt peatumised – 9p.

Peatusteks olid seisa ja lama. Selle harjutusega sai neiu kenasti hakkama, tundub, et ka kõrvalkõnd oli korras.

3. Kõrvalkõnd – 6,5p.

Vot siin kadus meie koostöö täielikult. Kehv kõrvalkõnd, aeglased põhiasendid, ühel vasak pöördel põrkasime kokku, kehv tagurdamine jne.

4. Eseme äratundmine – 9p.

Kõik imeline v.a. tagasitulek, mis oli väga aeglane.

5. Suunatud toomine – 6,5p.

Edasi jooksis ilusti. Tuua oli vaja keskmine hantel ja sellega neiu hakkama ei saanud, läks kuskilt mujalt tooma, sain ta ilma peatamata siiski õige hantli juurde suunata ja sedasi 0-st pääsesime.

6. Kaugjuhtimine – 9p.

Aeglane aga korrektne.

7. Juurdekutsumine – 8p.

Esimesel kutsumisel hakka ta nii aeglaselt tulema, et andsin lausa teise käsu, liikumine oli vaevaline ja peatused aeglased, kuid kohtunik võttis 2 p. maha lisakäsu eest ainult. MM-l selline sooritus küll poleks loosi läinud. Ah jaa  - banaan ka põhiasendisse tulekul.

8. UWE – 8,5p.

Tegelikult imeline sooritus, kuid arvan, et punkte kaotasin sellepärast, et peatasin koera liiga vara. Ja ma isegi ei tea, miks ma seda tegin. Ta vist ei olnud veel 2m koonustest eemale tulnud. Ju ma kartsin, et ennetab peatumist.

9. Püsiistumine – 10p.

10. Püsilamamine – 8,5p.

Aeglane juurde tulek, põrkamine minu vastu.

Kokku 266,5p., I järk ja 2. koht.

Hinnete järgi on näha, et kodutööd on veel küllaga, seega igav ei hakkaT, kuid siiski võin Mi-Mi sooritustega väga rahule jääda. Osalejaid oli meie klassis 9.


 

No comments:

Post a Comment