Sunday, August 6, 2023

LAUPÄEV, 5. AUGUST 2023

 Rahvusvahelised sõnakuulelikkuse võistlused Riias

 
Alustan postitust uhke pildiga, sest see postitust on seda väärt, minu väike neljajalgne sõber, MI - MI on seda väärt💓💓💓

Selle võistluse kuulutust nägin juba juunis, enne SK MM-i. Ja kuulutusel oli kirjas, et registreeruda saab kuni 19. juunini. No nii palju ette ei oska asju planeerida, kui ukse ees on maailmavõistlus ja sinna see kuulutus jäigi.
 
Pärast MM-i sõitsime saarde puhkama ja lihtsalt nautisime suve ja puhkust. Kuid kuskil juuli lõpupäevil rääkis keegi mulle sellest võistlusest ja selgus, et ka praegu saab veel registreeruda, kuigi osalejate piirarv oli ette antud, kummaline, et see veel täis ei olnud. No nüüd mõtlesin, et mida teha, kui esialgu loobusin, siis kas viimasel hetkel on ikka mõistlik ümber mõelda. Polnud ju me suvel selle mõttega üldse trennigi teinud. Uurisin ka ise korraldajalt, et kas regamise info on hetkel ikka õige ja saades jaatava vastuse tegin ka oma otsuse ja nädal enne võistlust registreerisin ka meid sellele võistlusele.
 
Eelnevalt uurisin, mis klassiga ja mis kellaajal võistlused algavad, et teha reisiplaane. Kuna meie võistlus pidi hakkama 11.00, sisi otsustasin, et läheme siiski juba eelmisel õhtul. Ei meeldi mulle hommikul jube vara ärgata ja siis unisena autos loksuda. Broneerisin meile öömaja ja seega olid kõik ettevalmistuse tehtud.
 
Mõni päev enne võistluseid teatasid inimesed mulle, et võistluspaika ja kellaaega on muudetud (imelik, et sellist asja ei saadeta osalejatele meilile). Mina poleks ise küll läinud enam FB-sse vaatama, kas on mingit uut infot. Tore, et ka õigel ajal teada sain.

No nii, reede õhtul seadsime sammud Riia poole. Olin broneerinud hotell, mis selgus, et on päris Riia keskklinnas. Üheks ööks sobis küll, kuid pikemalt seal küll ööbida ei tahaks.

SK3 võistlejad olid jagatud kahte gruppi ja meie võistlus pidi algama alles 12.00, seega oli meil hommikul piisavalt aega magada, jalutada ja kenasti kohale jõuda. Uus koht oli Carnikava, mis oli tükk maad tagasi kodu poole sõita, seega õhtul vähem sõita tagasi. Kuid koha leidmisega oli meil päris palju peavalu, aga nagu ikka lõpp hea kõik hea. Kohale jõudes jäi meil piisavalt aega veel jalutada ja teha mõned ettevalmistused. MI-Mi oli viimane osaleja, üldse oli osalejaid 8 (Leedust, Lätist ja Eestist).

Ja lõpuks oligi meie kord platsile minna.

1. Kaugjuhtimine - 9,5p.
No super tulemus. Mi-Mi tegi imeilusa sooritus ja just täpselt nii nagu ta on harjunud tegema - rahulikult ja keskendunult.

 
 
2. Ruudu võte - 9p.
Ruudu võte oli diagonaalis ja peaks ütlema, et ruut ise oli veidi kallaku peal, kuid Mi-Mi suutis teha imeilusa edasi mineku, peatus imeliselt, ja milline ruutu jooksmine. WAU - olin väga meeldivalt üllatunud. Tõeliselt imeline meistriteos.

 
 
3. Kõrvalkõnd - 8p.
Olen selle tulemusega ikka väga, väga rahul. Mi oskab kõrvalkõndi super hästi ja teeme tugevasti tööd ka edaspidi, et veel paremaid tulemusi saada.

4. Liikumiselt peatumised - 8,5p.
Taas kallis Mi-Mi - sa oled võrratu ja tegid taas imelised sooritused.
 
 
 
5. UWE võte - 8,5p.
Vot ei oska öelda, mis siin vajaka jäi, kuid suure tõenäosusega on meil hantli hoidmine üsna lõdva. Lõpus ümber minu selja tagant veidi aeglustas ja ehk ei olnud ka trajektoorid päris sirgjoonelised. Kuid igatahes taas imeline sooritus.
 
 
 
6. Eseme äratundmine - 8,5p.
Imeilus sooritus, kuid tagasituleku kiirus jättis taas soovida.
 
  
 
7. Suunatud toomine - 9,5p.
No pole sõnu - selline sooritus - Mi-Mi - SA OLED VÕRRATU💓 Milline sirgjoonelisus, milline peatus, milline toomine (vasak hantel)!!!!!

  
 
8. Juurdekutsumine - 7p.
No siin jättis kiirus soovida. 
 
 
 
Oh kallis Mi-Mi❤- mul ei jätku sõnu sinu kiitmiseks. Sa olid täna jälle no nii tubli🙏
Nii enesekindla ja keskendunud sõbraga on suur õnn ja nauding olla võistluspatsil🙂. Mul endal oli raske olla platsil, sest peale igat võtet olid rõõmu- ja tänupisarad silmis❤ 
 
Tulemuseks 274,5p., I järk, 1. koht ja CACIOB❤👏🍾
 
 
Ka Iti oli kaasas, et kaasaelada oma tütrekesele ja varsti on ka Itil endal võimalus ennast veel näidata, ta on pärast õnnetust juba päris heas vormis.
 
 
 

 

No comments:

Post a Comment