Monday, August 14, 2017

PÜHAPÄEV, 18. JUUNI 2017

Meenutusi SK MMst ja reisimuljeid
 
18. juuni_pühapäev_FINAAL 

Täna saime pingevabalt kaasa elada võistluste kahekümnele parimale, kes võtsid omavahel mõõtu finaalis. Meil tribüünil oli kenasti peavari päikese eest, kuid platsil lõõmas lauspäike, mis tegi võistlemise päris raskeks. Võistlused algasid püsivõtetega, mis mingeid üllatusi ei toonud - tegemist ju parimatest parimatega. Individuaalvõtted olid jagatud kahte ossa ja pärast esimest nelja võtet tundus, et juhtimas on itaallanna Valentina Balli, kelle edukad sooritused jätkusid ka teises raundis. Kuna onlines kuskil tulemusi jälgida ei olnud võimalik, siis lõpptulemuse teada samaine oli päris huvitav ja võistlejatele kindlasti tähendas see pingelisi tunde (tulemused said avalikuks alles lõputseremoonial). Esikolmikusse pürgijate sooritused olid sedavõrd võrdsed, et kellelegi ei julenud kindlalt esikohta kaela riputada.

Tänase võistluse hindamine oli hoopis teisest mastist kui seda reedel ja laupäeval. Täna tundus, et kohtunike punktiraamatutes ongi vaid hinded vahemikus 7-8,5.

Enne lõputseremooniat käisime pargis jalutamas ja lõbutsemas.








Finaali esikolmik nägi lõpuks välja järgmine:

1. koht - Valentina Balli, Itaalia 2. koht - Maarit Hellmann, Soome 3. koht - Oili Huotari, Soome


Meeskondlikult võitis kulla Soome meeskond, tesiseks tuli Itaalia ja kolmandaks Norra. Väga edukas oli Poola võistkond, kes saavutasid 4.koha.


Lõputseremoonial sai iga võistleja mälestusmedali SK MMl osalemise kohta.



Jä läbi need 4 päeva saidki. Nüüd jäi üle vaid asjad kokku pakkida ja kõigega hüvasti jätta. Enne kojuminekut viisime veel ka koerad ujuma ja nagu kohapeal selgus, ujumas ei käinud mitte ainult koerad, vaid ka....





Vesi meres oli väga, väga soolane ja nagu hiljem selgus, ei olnud tegemist üldsegi mitte merega vaid juba Atlandi ookeaniga. See seletab, miks see vesi nii kohutavalt soolane oli.

Koju jõudes arvasid Margit ja Iti, et SKd on veel vähe tehtud ja harjutasid põhiasendit, mis tuli neil ka väga hästi välja.

No comments:

Post a Comment