Saturday, October 27, 2018

LAUPÄEV, 27. OKTOOBER 2018

Selle aasta viimane jõukatsumine sõnakuulelikkuses toimus täna TAKO Karika VI etapil TAKO hallis, kohtunikuks Pernilla Tallberg Soomest.

Tänane võistlus oli ka TAKO SK Karikas 2018 viimane osavõistlus.

Kuna SK3 algas väga hilja, ajakava järgi alles 15.15, siis jätsin Iti hommikul koju, et ei peaks külmas autos konutama. Veidi enne lõunat käisin tal kodus järel ja sedasi oli  mugavam nii mulle kui kindlasti ka koerale.

Täna oli konkurents meie klassis päris tugev, lausa 8 koera. Sedasi on juba huvitav mõõtu võtta. Iti sooritas oma etteasted teisena.

Ma ei väsi kordamast, et Itiga on lausa lust ja nauding minna platsile. Igal võistlusel panen kõrva taha pisinüansid, mis vajavad veel tööd ja igal järgmisel korral on nii mõnegi asja juures juba edu märgata, see teeb ainult rõõmu. Enne võistlust kohanesime veidi olukorraga ja püüdsime teineteist leida, mis õnnestus päris hästi. Platsile minnes oli neiu kenasti keskendunud ning valmis tegudeks. Ja tegusid ta tegi, saades tulemuseks 303p. ja klassivõit! Kõige madalam hinne oli 8.5p. kõrvalkõnni eest, kuid ise olen sellise tulemusega kõrvalkõnni eest väga, väga rahul. Jah taas mitmed pisinüansid, mis on väga olulised suurtel tiitlivõistlustel, jäid iseendale silma ja nende lihvimist jätkame, jätkame, jätkame.


Karikasarja kokkuvõttes selgus, et Iti pälvis lausa teise koha - see oli meile küll meeldiv üllatus.


Meie päevakangelane oma tänase auhinna saagiga poseerimas.


Palju õnne kõikidele võitjatele ja kohtumiseni uuel aastal!


No comments:

Post a Comment