Saturday, October 13, 2018

LAUPÄEV, 13. OKTOOBER 2018

Agility Soomemaal, Vantaal. Kohtunik Markku Kaukinen. Taas kohtunik, kelle radadel oleme esimest korda ja juba esimene rada oli ülejõu pea kõikidele osalejatele ja osalejaid oli koos pikkumaksidega pea 40. vaid üks aeglane pikkumaksi sai viiekaga tulemuse, ülejäänud kõik DSQ. Väga omapärane oli asjaolu, et kõik rajad algasid sedasi, et tuli justkui hüpata rajalt tagasi, esimene tõke tuli hüpata tagasi suunas ja see ajas koerad segadusse. Videolt on näha, et ka Iti oli suures segaduses, sest tahab kogu aeg stardi positsiooni võtta ja ei saa aru, kuhu ma minna tahan, sest alati tuleme platsile ja jääme kohe esimese tõkke ette seisma.

Rajad ei olnud meie masti, kuid siiski ka üks ilus agility rada õnnestus, mis tõstis meid isegi poodiumi kolmandale kohale.



Vaatamata ebaõnnestumistele, mis kõik on minu saamatusest tingitud, olen Iti üle väga uhke tema tegude eest agility platsidel. See on imetlusväärne, kuidas see koer eemaldub ja teeks kõik õigesti, kui vaid mina ei hädaldaks rajal liiast ja ei sahmerdaks asjatult. Loodame, et meil on ees veel palju ilusaid hetki ka agility platsidel.

No comments:

Post a Comment