Friday, March 17, 2023

LAUPÄEV, 04. MÄRTS 2023

Selle hooaja teine SK võistlus 

Juba teine võistlus, kus Iti ei saa osaleda ja see on tegelikult väga kurb. Kuid hea on see, et tasapisi Iti taastub ja seniks, kui kõik korda saame, on SK võistlused Mi-Mi pärusmaa.

Olen sõnatu, seda küll väga meeldivas võtmes. Eile toimunud TAKO SK võistlustel oli Mi-Mi võrratu, ühtlane imeline tase kõikides võtetes. Üle kõige naudin Mi-Mi meeleolu ja see tagab ka meie imelise koostöö. 290 punkti ja klassivõit.
 
 
Mi-Mi - sa oled imeline, tänan sind selle imelise võistluse ja päeva eest, tänan sind, et oled mind välja kannatanud ja kõiki õpetussõnu täpselt järginud

Võistlused korraldas taas TAKO ja kohtunikuks Birkko Belloui Soomest. Seekord oli SK3 klass viimane, mis tähendas, et meie võistlus algas alles 13.30. Osavõtjaid meie klassis oli taas üllatavalt palju - 10 võistluspaari. Meie olime oma klassis seitsmendad. 

Täna pidasin hoolega meeles meie SK võistluste rituaale enne võistluseid ja ei teinud midagi sellist, mis nendesse rituaalidesse ei kuulu. Mi-Mi tõin halli eelmise võistluspaari soorituste ajal ja siis tegelesime keskendumisega. Ja sedasi jõudis kätte ka meie kord.

Platsile sisenedes hoian Mi-Mid hoolega enda läheduses, et oleks kontaktis kenasti ja ei laseks silmadel liiga laialt ringi uidata. Ja sedasi me esimese võtte lähtekohta jõudsimegi.

1. Ruudu võte - 9 p.

Vau milline imeline edasi jooksmine ja imeilus peatus, täpselt ringi keskel. Kenasti ootas neidu ruutu saatmise käsku ja selle saades tuiskas tuhant nelja ruutu. Minu jaoks imeline sooritus, kuhu aga see üks punkti kinni jäi - seda teab vaid kohtunik.

 

2. Esemed - 9p. 

Imeilus minek ja otsimine, kuid tagasitulek jättis taas soovida, oli liiga aeglane ja ju sinna see üks punkt ka jäi.


3. Kaugjuhtimine - 9,5p.

Lähteasend oli samas suunas, kuhu oli edasi saatmine. Ja kui pidin neiu lamama panema, siis sain aru, et ta tahtis joosta edasi, kuid reageeris imekiiresti käsule ja lajatas siiski maha - veidi ebakorrektselt, kuid siiski sai pidama ja sai lamama. On meil kaugjuhtimisega olnud viimastel võistlustel palju ebaõnne ja oleme otsinud lahendusi, kuidas need seljatada. 

 

4. Juurdekutsumine - 9p.

Taas võte, millega oleme pikalt maadelnud, kuid täna sujus kõik enam vähem ideaalselt. Esimene peatus oli "seisa"  ja oi kui imeline peatus. Teine oli "istu" ja taas väga ilus peatus. Veidi soovida jättis taas minu kõrvale põhiasendisse tulek.

5. Suunatud toomine 9p.

Oi kui imeline otse jooksmine, super. Tuua tuli vasak hantel. Siin pingutasin ise veidi üle käe suunaga ja näitasin liiga sirgelt vasakule, mis põhjustas hantli suunas jooksmisel väikese banaani. Muus osas täiuslik sooritus.

 

6. Kõrvalkõnd -9p.

Taas väga ilus kõrvalkõnd, veidi jätsid soovida parem pöörded normaalkõnnil, kus põrkas liiga minu vastu justkui ennetades pööret. Ka mõned põhiasendid olid vist veidi viltu. Kuid meeleolu,õige asend ja ilus hoiak olid peamised.

7. Liikumiselt peatumised - 9p.

Esimene oli "lama" peatus, mis oli imeline ja koer tuli sellest kaasa  võtta, teine oli "istu" peatus ning koer tuli juurde kutsuda. Taas minu suunas tulek oleks võinud olla aktiivsem.

8. UWE -9p.

Imeline trajektoor ja kiirus minnes, kuid olles teinud ringi hakkas aimatavalt peatust ootama ja eks sinna see 1 punkt ka läks. Hantli toomine oli imeline.

 

9. Püsiistumine - 10p.

Täiuslik.

10. Püsilamamine ja juurdetulek - 8p.

Lamama läks ilusti ja lamas ka ilusti, kuid juurde tuli ikka nii aeglaselt, et see võttis lausa pisara silma. Vot ei tea, mis kiiks selle minu suunas tulekuga on?

Üldkokkuvõttes jään Mi-Mi sooritustega ikka väga väga rahule, see oli super, millega neiu täna hakkama sai.

Nüüd on taas koduülesandeid, mis tuleb treeningkavasse võtta ja millega tuleb tõsisemalt tegelema hakata.

 

No comments:

Post a Comment