Tuesday, July 9, 2024

LAUPÄEV, 06. JUULI 2024

 SK võistlused Põlvamaal

Viimane võistlus enne SK MMi. Oli võimalus näha, mis vormis koerad on.

Läksime kohale juba eelmisel õhtul ja ööbisime tuttavate juures Võrus. Ei meeldi mulle hakata uhma võistlustele ärgates varahommikul ja siis veel mitmed sajad kilomeetrid peale. Õhtul käisime veel Tamula järve ääres jalutamas, mis oli päris lähedal ja ausalt öeldes nägin järve esimest korda. Väga ilus oli ja ka koertele meeldis.

Nüüd oli hommikul sõita vaid mõnikümmend kilomeetrit, olime välja puhanud ja reipad.

Iti astus võistlustulle esimesena ja Mi-Mi pidi ootama oma järjekorda päris pikalt, sest tal oli jooksukas ja tema vaesekene oli viimane.

Äike, päike ja tugev vihm olid Iti kaaslased Mammastes toimunud SK võistlustel☺ Olles teinud kaugjuhtimise viimase asendivahetuse käis kohutav kärgatus, taevas läks valgeks ja taevaluugid avanesid😱 Olin kindel, et Iti laseb platsilt jalga enne kui temani jõuan, kuid võta näpust - Iti püsis paigal nagu raudnael ja ootas kannatlikult kuni temani jõuan❤ Mul tuli lausa pisar silmi Iti vapruse pärast. Jätkasime veel kõrvalkõnni ja liikumiselt peatustega, mida saatsid mitmed kõuekärgatused. Kuid siis hakkas tulema sulaselget valget vett ja kohtunik otsustas, et teeme väikese pausi ning anname ilmale aega selgineda. Olen kohtunik Anu Oksale selle otsuse eest väga, väga tänulik🙏 Mõne aja pärast saime võistlust jätkata ja uskumatu, et eelnev ei olnud Itile mingit halba mõju avaldanud. Iti sai kõigi võtetega suurepäraselt hakkama, ainult suunatud toomine vedas veidi alt😟

Mi-Miga tegime oma sooritused viimasena. Ka Mi-Mi oli super tubli, kuid kahjuks eseme äratundmine vedas meid alt ja saime 0 punkti. Ei tea, mis juhtus😢 Kuid 10 punkti UWE võtte, suunatud toomise ja ruudu võtte eest võimaldasid siiski jõuda I järguni.
 
Lõpptulemusena Iti võitis klassi 🥇tulemusega 283,5p. ja Mi-Mi tuli teisele kohale 🥈tulemusega 274,5p. 
 


Olen oma tüdrukute üle üli uhke ja õnnelik, nad on lihtsalt võrratud❤❤❤
 
Tööd on veel palju teha, seega loorberitele ei saa jääda🤩
 
Palju õnne ka Naimale ja Ingale!
 
Suur tänu võistluste korraldajale - Kagu Eesti Kennelklubile eesotsas Birgiti ja Lehariga👏Samuti suured tänud liikumisjuhile ja teistele abilistele👏
 
Eriline tänu ka kohtunik Anu Oksale. Tema valvsa pilgu all on alati tore võistelda❤
 
Õhtul aga nautisime Tamula järve ilu ja võlu🥰 









No comments:

Post a Comment