Saturday, June 12, 2021

LAUPÄEV, 12. JUUNI 2021

 Sõnakuulelikkuse võistlus Kuressaares

Iti võistlus

Neli kuud on möödunud viimasest SK võistlusest ja arvestades COVID olukorda maailmas ei olnud me pikka aega kindlad, kas seegi võistlus toimub, kuid siiski toimus. Võistluste korraldajaks oli  Koerteklubi Aktiiv, kohtunikuks Svetlana Zolotnikova.
 
Hommikul ärgates näitas ilm, et on väga sobiv võistlusteks, kuid poole päeva pealt ilmataadi plaanid muutusid ja kohati tuli vihma nagu oavarrest. No jah, anname tõele au - palju me sellise ilmaga trenne teeme. Kuid tagant järgi võib öelda, et ega see vihmane ilm eriti häirinudki koeri.
 
Iti tulemuseks seekord 274 punkti ja 3. koht. Tegelikult oli meil võrdne punktide summa teise kohaga, kuid kuna Itil ebaõnnestus ruut (ainult 5p.), siis see sai saatuslikuks (iika see edasi saatmine ei taha õnnestuda). 
 
Kuid seekord ei uskunud ma oma silmi, kui nägin, et kõrvalkõnni eest sai Iti 9 punkti. Ega tundsin ka võtte ajal, et Iti on kuidagi väga hästi kontaktis ja nii need 9 punkti tulidki. Olen selle üle väga õnnelik. Väikesed äpardused tulid ka kaugjuhtimises ja püsilamamises, kus mõlemais tuli topeltkäsk. Muus osas aga jäin Iti sooritustega väga, väga rahule.
 
Palju õnne Reginale ja Egele!
 

 
 

No comments:

Post a Comment