Saturday, September 4, 2021

LAUPÄEV, 04. SEPTEMBER 2021

 SK võistlused Mammastes

Viimati käisime Mammastes võistlemas aasta tagasi ja nüüd siis taas. Plaan oli panna võistlustele kirja mõlemad koerad, kuid sain siiski aru, et Mi-Mi ei ole veel valmis astuma üles SK3 klassis ja seega sai kirja pandud ainult Iti.  

Reisi võtsime ette koos Kai ja Falkega ning sõitsime kohale juba reede õhtul. Ööbisime Põlvas Malaika öömajas, mis osutus väga hubaseks ja mõnusaks kohakeseks. Õhtul tegime tutvust ka Põlva linnakesega, pole tegelikult seal käinudki. Ka Mi-Mi oli kaasas, et harjuda võistlusreisidega ja uute kohtadega.

Hommikul sai rahulikult puhata ja teha kõik vajalikud toimingud, sest SK3 klass oli viimane ja algas alles peale lõunat. 

Võistluspaigale jõudes oli veel aega teha jalutuskäik metsas.

Võistluste korraldaja oli Kagu-Eesti Kennelklubi, kohtunik Karin Lassmann. Võistlejaid oli ka päris palju SK3 klassis lausa 10. Õnneks olid võtted jagatud kahte ossa ja sedasi ei pidanudükski koer liiga pikalt ja kaua ootama.

Iti oli oma klassis järjekorras seitsmes. Kõige kehvemaks osutus meil kõrvalkõnd, kus tundsin ka ise, et koer ei ole tema ise. Ülejäänud võtetega sai Iti aga suurepäraselt hakkama tõestades, et kõik ei ole veel kadunud ja kõik on veel võimalik.

Iti tulemuseks 292,5punkti, I järk, 2. koht.


 

Pärast võistlust tegime veel enne koduteele asumist pikema jalutuskäigu ja nagu ikka toredaid fotomeenutusi.








 

 

 

No comments:

Post a Comment