Monday, October 4, 2021

LAUPÄEV, 02. OKTOOBER 2021

Agility päev.

Sõna otseses mõttes päev täis agilityt. Osalesin nii Mi-Mi-ga kui ka Itiga TAKO korraldatud agility võistlustel Maardu hallis, kohtunikuks Anne Savioja Soomest. Ütlen kohe, et kuna Anne oli kohtunikuks, siis julgesin ka oma koerad panna kirja, sest tean ja tunnen Anne käekirja ning olin kindel, et tema rajad sobivad meile. Ja ega ma eksinudki, sest võistluspäev kujunes päris edukaks.

MI-MI-ga osalesime igaks juhuks veel korra A0 klassis. Mi-Mi oli väga tubli, ainult mina suutsin oma saamatusest rajad ära rikkuda. Olen õpetanud teda töötama rajal, nii palju kui võimalik, iseseisvalt ja rõõm oli tõdeda, et paljuski õnnestusime. MI-Mi-ga oleme alles kaugjuhtimise algfaasis, kuid päris palju on ka selgeks saadud.

Mi-Mi esimesel rajal kukkus kaks pulka, kuid ülejäänud osas jäin neiuga väga rahule. Teine rada õnnestus ka väga ilusti, kuid üsna lõpus tekkis meil kaugjuhtimise osas arusaamatus ja nii ta sujuvalt valele tõkkele jõudiski. Aga vaatamata DSQ jäin Mi-Mi sooritustega eile väga rahule ja see annab kinnitust, et suudame ka agility radadel veel ilma teha. Eilsel võistlusel saavutasime kahe raja kokkuvõttes 2. koha, MI-Mi agility karjääri esimene tulemus (küll veel mitteametlik).
 

 


 

No comments:

Post a Comment