Monday, October 4, 2021

LAUPÄEV, 02. OKTOOBER 2021

 Põnev agility võistluspäev Itiga

Iti olin kirja pannud lausa neljale rajale, sest usaldasin Anne Savioja radu ja arvasine, et mis see neli rada ikka on.

 Iti hüpperaja ebaõnnestumine oli täielikult minu viga ja sellest oli küll kahju. Imeilus rada ja siis lõpus nii rumal viga, aga selline see agility on. Esimesel agility rajal sujus ka Itiga kõik suurepäraselt, vaid üks pulk kukkus. Teine agility rada oli imeline ja läbisime selle puhtalt. Kolmas agility rada aga läks päris aia taha, kuid seda oli näha juba enne rajale minekut koera seisundist. Olin rumala peaga pannud Iti ka neljandale rajale, kuid tuleb endale ikka aru anda, et mis liig, see liig. Iti on juba 7,5 aastane ja neljas rada oli tema jaoks liiast. Edaspidi olen targem. 
 
Itiga oli meie tulemuseks eile 2 x I. koht + 2 x DSQ. Ja eriti heameel oli selle üle, et tulemused saime agility radadelt, kus tavaliselt kipuvad kontaktid meid alt vedama. Iti oli eile ikka suurepärane ja lubasin talle, et see võistlus ei jää talle viiamseks (Iti armastab agility meeletult).
 

Hüpperada - DSQ
 
 
Esimene agility rada -5kp., 1. koht.

 

Teine agility rada, puhas rada, 1. koht.

 

Võistluste vahel oli Itil võimalus jälgida veidi teiste koerte jookse ja oi kui põnevil ta oli.

Üldkokkuvõttes oli väga tore võistluspäev, sest osaleme meie ju väga harva agility võistlustel. Kui nüüd ka MI-Mi ametlikku karjääri alustab, siis ehk võib meid juba sagedamini võistlemas näha. Seega järgmiste kohtumisteni.


No comments:

Post a Comment