Sunday, March 27, 2022

PÜHAPÄEV, 27. MÄRTS

 MI-MI TEINE AMETLIK AGILITY VÕISTLUS

Meie teine etteaste TAKO korraldatud ametlikel AG võistlustel, kohtunik Juraj Ruža. Saan ainult öelda kiidusõnu minu väikesele kaaslasele. MI-Mi rahulikkus ja keskendumine oli imeline. Rajad olid sobivad meie juhtimise stiilile ja selle tulemuseks 2x0 + 2x1. koht, 1x5 + 1x 3. koht, 1xDSQ. 



Taas sain uusi mõtteid, kuidas meie koostööd parandada, kus ja kuidas peame täiendama teineteise mõistmist

Esimesel agility rajal oli üllatuseks, et MI ei suutnud leida poomi. Poom oli teine tõke, ise eemaldusin poomi teise otsa, et sealt alustada. Andsin käsu hüppele ja siis poomile, kuid poomist jooksis mööda. Kohtunik ei karistanud seda ja saime imelise puhta raja. Kõik kontaktid olid imelised. MI on super!

Viimasel agility rajal, mis oli juba neljas rada sel päeval  ja tagant järele tundub, et olime mõlemad väsinud ja et neljas rada oli liig, mis liig. Seega täielik katastroof. Taas juhtus eksimus teisel tõkkel, milleks seekord oli slaalom, mida Mi oskab une pealt.

Hakkan nüüd mõtlema, et andsin mõlemal rajal koerale valed käsud. Olen ju ise kogu aeg öelnud, et Mi-le tuleb järgmise tõkke käsk anda enne eelmist tõket – seega oleksin pidanud esimesel rajal ütlema kohe poom ja teisel slaalom. Aga eks õpime.

MI on super kaaslane agility platsil ja temaga on super mõnus koos joosta💓

Ja mis veel – MI kiirus kõikidel radadel oli super – 6.10, 6.04 hüpperadadel, 5.37 agility rajal ja seda veel kiigel peatumisega! Selline kiirus on juba tõsiselt võetav. Siiani on kõik kaugjuhtimise skeptikud öelnud, et kaugjuhtimisega ei saavuta midagi ja kiirus kannatab. Aga, mis siis nüüd – tundub, et teie hoopis segate oma koeri ja pidurdate nende kiirust – kas te tõesti arvate, et jooksete koertest kiiremini??? 

Olen väga, väga uhke Mi-Mi üle, kes suutis ümber lükata kaugjuhtimise skeptikute mõttemaailma😂 



No comments:

Post a Comment