Saturday, June 4, 2022

LAUPÄEV, 04. JUUNI 2022

SK  Eesti Meistrivõistlused 2022

Selle aasta meistrikad toimusid Kuressaares, korraldajaks Koerteklubi Aktiiv. Kohtunik Vladislava Akimova (Läti).

Mi-Mi jaoks olid need esimesed Eesti Meistrivõistlused. 


MI-Mi oli klassis 6 võistleja ja ausalt öeldes, enne võistlust olin üsna kindel, et ka Mi-Mi teeb ilusad sooritused, kuid võta näpust – Mi-Mi-le sai saatuslikuks see, et ta kartis kohtunikku.

1. Kaugjuhtimine – 7,5p.

Tegelikult selle sooritusega jäin rahule. Muidugi võiks veidi kiiremad asendivahetused olla, kuid puhtus on tähtsam.

2. UWE – 9p.

Mi-Mi poolt imeilus sooritus, ju siis samuti põhiasend lõpus jättis soovida.

3. Eseme äratundmine – 6p.

Vot siin tabas meid ebameeldiv üllatus. Nüüd märkas Mi-Mi kohtunikku ja lasi ennast temast väga häirida. Esemete juurde joostes läks ta nendest üle ja jäi kahtlaselt kohtunikku vahtima. Siis ikkagi tuli esemete juurde, võttis õige ja tuli tagasi. Kuid sellise soorituse eest head hinnet ei saa.

4. Ruut – 9p.

Imeilus sooritus Mi-Mi poolt.

5. Suunatud toomine – 5p.

Edasi jooksmine ja peatumine imeilusad. Tuua oli vaja vasak hantel ja vot siin ta ei saanud enam asjast aru. Eks segadusse ajas ka see, et kui ta vasakule keeras, siis paistsid kohe UWE koonused ja eks see ta segadusse ajas. Suutsin ta aga ilma peatamata suunata ikkagi õige järele. Kuid kohtuni märkis, et mul oli väga palju kehakeelt ja sellepärast nii madal hinne.

6. Kõrvalkõnd – 6p.

Ka siin lasi Mi ennast kohtunikust väga segada, korra isegi eemaldus minu juurest.

7. Liikumiselt peatumised – 6p.

Eks see võte läks ka sinna nahka.

8. Juurdekutsumine – 0p.

Kuna kutsusin Mi-kõrval, siis kohtunik võttis seda kui kahte käsku ja luges kokku 6 käsku, mis ei ole aga lubatud. Leian, et väga ülekohtuselt hinnatud.

9. Püsiistumine – 10p.

10. Püsilamamine ja juurdekutsumine – 9p.

Lõpus põhiasendisse tuli aeglaselt.

Lõpptulemuseks 215.p., III järk ja 4. KOHT. Selliste tulemustega veel 4-s koht saada, see oli küll üllatus. Tegelikult läks kõigil teistel, peale Iti, väga kehvasti.

 Kõik tulemused leiab SIIT

Osalesime ka meeskondlikus võistluses, kus meie meeskonda kuulusid Iti, Mi-Mi ja Pepsi koos Reginaga ja meeskonna nimeks oli MIP-i. Ka meeskondlikult saavutasime 1. koha. 

Kõik tulemused leiab SIIT

 

Oi kui uhke ja rahul ma olen oma tüdrukute üle. Jah, Mi-Mi_l oli ebaõnnestumisi, kuid vaatamata kõigele andis ta endast parima ja temaga koos platsil olla on suur, suur nauding💓💓💓



No comments:

Post a Comment