Wednesday, July 12, 2023

LAUPÄEV, 24. JUUNI 2023

 SK MM 2023 Hispaanias, Asturias 

Centro Ecuestre El Asturcón

Ja käes ta ongi - MI-Mi esimene etteaste Sõnakuulelikkuse Maailmameistrivõistlustel. MI-Mi sooritused algasid 10.44. Ootetsooni läksime 10.36. Saalist kostis sõna otseses mõttes kohutavat röökimist, mille põhjustas enne meid olev Hispaania võistluspaar ja kogu publik elas nendel väga häälekalt kaasa. Kui meie kord tuli minna võistlusplatsile, siis liikumisjuht tuli meie juurde ja küsis, et kas oleme nõus veidi ootama, et Hispaania võistluspaar teeks oma suunatud toomise ära, sest muidu Mi-Mi ei pruugi kuulda juurdekutsumise käsklusi. loomulikult olime nõus. Ja sisi oligi aeg minna platsile.

Esimene ring

1. Juurdekutsumine - 8,0 / 7,0 = 7,5p.

No kuidas üks kohtunik peab meie sooritusi parema hinde vääriliseks kui teine? Kuid nii see kahjuks on.See oli üks Mi-Mi parimaid juurdekutsumise sooritusi, sellise kiirusega ta polegi teinud, kõikide osade kiirused olid võrdsed, no päris lõpus põhiasendisse tulles veidi aeglustas. Alustas ilusa kiirusega, peatused päris ilusad (no seisa oli ehk aimatavalt viltu), kuid jah põhiasendisse tulekul võttis veidi taas kiirust maha.

 

MM-i ametliku fotograafi, Anita Bringase, klõpsud:


 2. Kõrvalkõnd - 7,5 /7,5 = 7,5p.

MM-i kohta ikka väga head hinded. Kohati tundsin, seda eriti pööretel. et põrkas minu vastu. Väga paljudel olid palju madalamad hinded. Taas oli kõrvalplatsil võistlejale tohutu kaasaelamine, mis tähendas, et meie liikumisjuht jooksis meile lausa järgi, et ma kuuleksin tema käske.

Anita Bringase fotod:



3. Liikumiselt peatumised - 7,5 /8,0 = 7,75p.

Ka selle tulemusega jäin väga rahule, sest MM-i kontekstis on see väga hea tulemus.

 

Anita Bingase foto:

4. Esemed - 8,0 / 10 = 9p.

No kuidas saab nii suur punktivahe olla? Kuid ise jäin Mi-Mi sooritusega väga, väga rahule. Selle võttega oli üldkokkuvõttes väga palju 0 tulemusi ja seda ei osanud keegi seletada.

 

Teine ring 

5.  Suunatud toomine - 9 / 9 = 9p.

Supersooritus Mi-Mi poolt.

 

Anita Bringase foto:


 6. Ruudu võte - 5 / 0 = 2,5p.

Vot see võte sai meile saatuslikuks ja röövis meilt I järgu. Kahju, kuid midagi parandada ei anna enam. Mi-Mi ei jooksnud päris otse, tuli mitu lisakäsku ringi saamiseks. Ruutu läks ilusti, kuid kui mina tegin liikumisskeemi, siis tõusis enne kutsest üles ja liikus veidi. Kahju.

 

Anita Bringase foto (kui tähelepanelikult neiu jälgib mind)


7. UWE võte - 7,5 / 8,5 =8p.

Pole paha, kuigi ei saa aru, mis kohtunikele ei meeldinud.

 

Anita Bringase fotod:



 8. Kaugjuhtimine - 7,5 / 8 = 7,75p.

Mi-Mi tegi imeilusti, keskendunult j rahulikus tempos. Olen aru saanud, et nii mõnigi kohtunik ei taha näha sellist keskendumist vaid tahab näha kiiret ja särtsakat asendite vahetust. Oleme saanud sellise soorituse eest lausa 9p., kuid kahjuks kõik on kinni kohtunike maitses.

 

Anita Bringase foto:

 

Lõpptulemuseks koos püsivustega tuli 239,25p., II järk ja kvalifikatsiooni päeval  17. koht (osales koos jooksuajaga koertega 48 koera).

Täna on ka minu sünnipäev ja pean ausalt ütlema, et olen Mi-Mi sünnipäeva kingiga väga rahul. Pole probleemi, et kohtunikud kõigega rahul ei olnud. Võtame vead arvesse ja teeme kodus nendega kõvasti tööd.

Sünnipäeva auks mõtlesime, et teeks midagi erilist ja otsustasime minna ookeani äärde, nautida ookeani ilu, leida ujumise koht koerte jaoks ja miks mitte nautida kuskil ka kohviku mõnusid. Mõeldud - tehtud ja nii me suuna Gijoni poole võtsimegi. Ülevaate sellest reisist teen fotode kaudu.











Tagasi jõudes oli kell sealmaal, et peagi algas tänase päeva lõputseremoonia. Õhtul toimus veel ka Gala Show ja et sinna õigeks ajaks jõuda läks meil nüüd üsna kiireks. Ruttu koju, vahetada riided, koerad sööta ja siis taas ratastele.

Gala Show toimus kohalikus, väga hispaanialikus stiilis, restoranis Tierra Astur, Sidrerias. 


 

Kohale jõudes oli tükk tegemist parkimiskoha leidmisega, kuid saime hakkama. Sisenedes nägime puupüsti rahvast täis saali. Meie kohad olid samas lauas Sakas meeskonnaga ja päris meiega koos oli veel üks Sloveenia sportlane. Õhtu esimese osana toimus homse finaali loosimine ja seejärel algas tõsine söögiorgia.

Alustuseks olid laual suurtes korvides pirakad saiaviilud, mis iseenesest olid päris head. Lõigati neid juurde pidevalt siit:

Seejärel toodi lauale juustude ja vinnutatud vorstide valik, kuhu juurde ilmus ka alkoholiga pool ning peagi valge ja punane vein. Peagi toodi lisaks veel mingi tako laadsed asjad.

Varsti ilusid uued toidud ja need olid nüüd need toidud, mille kohta eelnevalt taheti teada, kes mida sööb. Kuna mina olin andnud teada, et kõike peale kala, siis mulle toodi suur ports seeni (see oli ikka tõeliselt suur ports). Olime kindlad, et see ongi pearoog.

Ütlen ausalt, ei jaksanud seda kõike ära süüa. Kõht oli juba väga, väga täis ja siis äkki ilmuvad suured praed, mis selgus, et on alles nüüd pearoog. Tule taevas appi, kes selle kõik ära jaksab süüa. 

Pean taas tunnistama, et mis liig, see liig. Ka jüri ei jaksanud enam süüa. Poole toidust laisme kaasa pakkida, et homme lõunasöögiks oleks toit olemas.

Ja lõppude lõpuks tulid veel pannkoogi laadsed liistakad, magusad koogid ja kohvi.

Õhtu Sloveenlasega oli päris meeldiv. Kuna ta oli üksi, siis jutustasime palju ja saime täieliku ülevaate, kuidas SK Sloveenias areneb.

Kell oli juba 23.30 kui sättisime äraminekule. Väljudes märkasin, et järjekord vabade laudade ootel oli ikka päris pikk. Uskumatu, et veel sellisel kellaajal tullakse restorani. Seega on ikka populaarne koht.

Magama minnes oli ikka väga raske olemine, eks näis kas sellise täis kõhuga üldse magada saab.



No comments:

Post a Comment