Tuesday, July 11, 2023

REEDE, 23. JUUNI 2023

 SK MM 2023 Hispaanias, Asturias 

Centro Ecuestre El Asturcón

Täna on esimene kvalifikatsiooni võistluste päev, üles astub 48 võistluspaari, nende hulgas ka Naima ja Rodion, kelle võistlusnumber on 6. Meil oli küll vaba päev, kuid Naimale ja Rodionile läksime ikka kaasa elama. Naima etteaste algas juba kuskil 9 aegu, seega taas varajase ärkamisega päev. 

Kahjuks aga osutus tänane päev meie meeskonnale väga kurvaks, sest Naima ja Rodion ebaõnnestusid juurdekutsumises ja UWE võttes, mille eest said 0p. Ja kuna ka eilsete püsivuste eest said nad 0p., siis kahjuks ei saanud nad tulemust üldse. Juurdekutsumises taas tuli Rodion paigalt ära ja UWE-s andis Naima ise, kindlasti olles suure närvipinge all, vale tõkke käsu. Üritasime Naimat kohutada, kuid tean väga hästi, et sel pole mingit mõtet.

Kuid vaatamata kõigele tegime ikka pilte mälestuseks.



Kuna ilma oli täna väga palav, siis läksime pärast Naima sooritusi koju, et koerad saaks rahulikult jahedas puhata. Tulime tagasi päeva autasustamise tseremooniale.

 

Sel aastal on taas üks tore traditsioon taastatud, nimelt saavad kõik osalejad roseti ja väikese kingikoti. Juba mitmed aastad on olnud nii, et teistest osalejatest ei tehta üldse välja, vaid esikolmik on tähelepanu keskpunktis.

Tänase päeva esikolmik oli:

1. koht - Lotte Nordil ja Bondi Norrast

2. koht - Kjellaug Selsaas Norrast

3. koht - Siri Renee Richter Jungerson Taanist


Koju jõudes mõtlesime, et kuidas koerte elu veidi kergemaks teha selle jubeda palavusega. Ja välja mõtlesime.







 

No comments:

Post a Comment