Monday, July 10, 2023

KOLMAPÄEV 21. JUUNI 2023

SK MM 2023 Hispaanias, Asturias 

Centro Ecuestre El Asturcón

Täna oli plaanis vet.kontroll ja treeningud. Vet. kontroll algas 10.00 ja meie treening algas 11.40.

Äratus 6.30. Hommikused protseduurid tehtud, läksin kööki hommikusööki ette valmistama. Plaan oli kuskil 8.00-8.15 lahkuda, et jõuaks koertega jõe ääres ka pikema jalutuskäigu teha. Võistluspaika jõudsime kuskil kella 9 aegu. Esialgselt oli teada, et auto saab kuskile laagrisse panna ja sinna kõrvale saame ka telgi üles panna. Kuid see koht ei selgunudki ja jätsime bussi parklasse ja katsime päikese katetega. Ja peab ütlema, et need on ütlemata head asjad, bussis oli koerte jaoks ikka väga hea jahe olemine. 

Käesoleval aastal oli Eesti esindatud vaid kahe võistluspaariga: meie Mi-Mi-ga ja Naim Rodioniga.

Toreda lahenduse meie meeskonna esitlusest tegi Regina Suup. Suured tänud talle.

Vet.kontroll läks ladusalt. Oli ka üks uus asi, mida vet.kontrollis varem pole olnud. Nimelt lasti koeral edasi tagasi liikuda, et kontrollida üle, kas koera liikumine on normaalne, kas koer ei lonka. Tänutäheks saime ka väikese kotikese meenetega.

Enne trenni jõudsime veel ümbrusega tutvuda ja käisime koertega tutvumas jalutamise võimalusi, mis osutusid päris heaks. Aeg lendas kiiresti ja peagi oli aeg minna trenni tegema. Trennid toimusid välimaneežis. Abilisteks olid meil Jüri ja Kai ning ka lätlased.

Mi- Mi treening.

1. Juurdekutsumine - täna võrratu.

2. Suunatud toomine - eksis mitmel korral.

3. Edasi saatmine - sellega võis rahule jääda.

4. Esemed - muidu päris kenasti, kuid mingil põhjusel võttis kenasti õige ja siis lasi lahti ning võttis uuesti.

5. Ringi saatmine - ilus.

6. Juurdekutsumise peatumised - väga ilusad.

7. Kõrvalkõnd ja liikumiselt peatumised - tegime lühidalt ja kõik olid väga ilusad.

Jäin Mi-Mi trenniga väga rahule.

Pärast trenni pöördusime tagasi koju ja loomulikult vahepeatusega DIO-s. Kodus tegime Jüriga mõnusa lõunasöögi ja nautisime ilusat ilma väljas lõunatades. Naima ja Kai läksid kuskile ookeani avarusi avastama. 

Peale lõunasööki tegime Mi-ga teineteise kaisus mõnusa uinaku ja seejärel läksime otsisime üles jalutuskoha kiriku juures, mis osutus minu koerte jaoks väga mõnusaks kohaks, sest sain neil ka lahtiselt lasta joosta. Ka seda kohta soovitas Roberto.

Pärast jalutuskäiku nautisime ilusat ilma koduaias ja tähistasime vaikselt Jüri sünnipäeva.

No comments:

Post a Comment