Tuesday, July 11, 2023

NELJAPÄEV, 22. JUUNI 2023

 SK MM 2023 Hispaanias, Asturias 

Centro Ecuestre El Asturcón

Täna sai hoo sisse SK MM ametlik programm. Hommikul avalikustati kõik võtetes esinevad asendid, seejärel nägime valge koera sooritusi, millele järgnes avatseremoonia.

 
  
 

 
Pärast tseremooniat tegime ka mõned pildid ürituse logo taustal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Päeva teises pooles alustati püsivõtetega. Meie järjekorra number oli 70 ja oma individuaalvõtted sooritame alles laupäeval.
 
Ilmad Hispaanias on väga heitlikud, kord tuleb padukat ja siis taas ilus päikene. Tuleb välja, et soojakraade oli hetkel Eestis rohkem kui Hispaanias😀
 
Kuna meie püsivõteteni oli veel palju aega (meie grupi aeg oli alles 16.00) ja ilm oli piisavalt soe (kuigi  mingil hetkel tuli ka päris tugevat vihma), siis otsustasime Jüriga, et läheme vahepeal koju, kus koerad saavad rahulikult jahedas puhata. Naima püsivõtted olid üsna alguses ja nemad Kaiga jäid võistluspaigale.
 
Tulime tagasi arvestusega, et saame enne veidi ka jalutada. Kohale jõudes kuulsime Naima ja Rodioni ebaõnnestumisest. Rodion oli istumise ajal lahkunud oma kohalt, mis tähendab, et ta sai nii istumise kui ka lamamise eest 0 punkti. Sellist asja poleks küll elus osanud arvata ja mul oli nendest ikka väga, väga kahju. Kuid nüüd tuli hakata enda ettevalmistusega tegelema ja kurvad mõtted eemale peletada.
 
Täna siis püsivused, millega saime päris hästi hakkama. Istumise eest 10p (1x9,5+3×10) ja lamamine ning juurdekutsumine 8,5p. (2×9+2×8), seega kokku 36,5p. Oleme väga rahul. Võtte lõppedes olid mul pisarad silmis ja tänasin oma koerakest kogu südamest💓
 
Enne koju jõudmist käisime taas kiriku juures jalutamas, kus koerad said kenasti joosta ja lõõgastuda.

Õhtul kodus süüa tehes märkasin äkki, et meile on tulnud külaline, imeilus siiami kassike. Ta istus mõnusalt köögi akna taga aknalaual. 
 

 
Alguses tundus ta imearmsake, kuid lõpuks saime aru, et nii lihtsalt me temast lahti eisaa, ta lihtsalt keeldub lahkumast. Läksin õue sööma ja nii uskumatu, kui see ka poleks, kassike lihtsalt pressis ennast lauale, et saada osa minu õhtusöögist. Olin kindel, et kui koerad teda näevad, siis midagi head sellest ei tule. Proovisime igasugu nippe, et ta lahkuks, kuid lootusetu😉 Kuid mingil hetke siiski koerad nägid teda ja tegid tuule alla ja pärast seda ta tõesti enam ennast ei ilmutanud.














 


No comments:

Post a Comment